Zupy
-
Laksa
malezyjska zupka na bazie curry, kurczak, pomidorki koktajlowe, grzyby shimeji, świeże zioła, jajko mollet, czarny sezam, makaron ryżowy
Buły maślane
-
Buła maślana z Pulled pork
długo pieczone szarpane mięso wieprzowe, krótko piklowany ogórek, szczypior, świeże chilli, prażone orzechy ziemne, sos koktajlowy na bazie chilli i limonki. -
Szef kuchni poleca
Buła maślana z krewetką grillowaną
krewetka grillowana z czosnkiem, krótko piklowany ogórek, szczypior, świeże chilli, prażone orzechy ziemne, sos koktajlowy na bazie chilli i limonki. -
Buła maślana Vege
orzechy nerkowca, krótko piklowany ogórek, szczypior, świeże chilli, prażone orzechy ziemne, sos koktajlowy na bazie chilli i limonki -
Buła maślana Pulled pork z shitake
długo pieczone szarpane mięso wieprzowe, konfitura z grzybów shitake i pomidorów, ser żółty, czerwona cebula, ostra papryczka habanero, szczypior, sos wasabi mayo -
Buła maślana z kurą w panko
panierowana polędwiczka z kurczaka w panko, pesto z bazylii tajskiej, rzodkiewka marynowaną w cytrusach, pomidor, mix sałat, sos wasabi mayo
Dania z Woka
-
Szef kuchni poleca
Pad Thai z kurczakiem
Pad Thai — smażony w woku makaron ryżowy z jajkiem, sosem na bazie tamarydu, cienkimi płatkami fileta z kurczaka marynowanymi w soi i czosnku oraz warzywami: marchew, cebula, szczypior, orzechy arachidowe, orezchy nerkowca, kiełki fasoli mung. Podawany z sokiem z limonki. -
Szef kuchni poleca
Pad Thai z krewetkami
Pad Thai — smażony w woku makaron ryżowy z jajkiem, sosem na bazie tamarydu, z 6 krewetkami Black Tiger,
i warzywami: marchew, cebula, szczypior, orzechy arachidowe, orzechy nerkowca, kiełki fasoli mung. Podawany z sokiem z limonki. -
Pad Thai Vege
Pad Thai — smażony w woku makaron ryżowy z jajkiem, sosem na bazie tamarydu, z tofu, warzywami sezonowymi i świeżymi ziołami oraz warzywami: marchew, cebula, szczypior, orzechy arachidowe, orzechy nerkowca, kiełki fasoli mung.
Coś na ząb
-
Sajgonki 3 szt.
smażone ciasto tajskie popiah z mięsem wieprzowo-wołowym, grzybami mun, makaronem sojowym, prażonym sezamem i warzywami: marchew, kapusta pekińska, cebula, z sosem słodko-pikantnym
Delikatesy/ Miskowe Przetwory
-
Baza do PAD THAI
Marzysz o Pad Thai z food trucka? Skorzystaj z naszej bazy i spróbuj przyrządzić go sam!
Opakowanie zawiera 350ml produktu (produkt przeznaczony na 2 porcje).
Opakowanie zawiera 350ml produktu (produkt przeznaczony na 2 porcje).
Produkt pasteryzowany, ważny 2 miesiące od daty produkcji. Po otwarciu opakowania, termin ważności wynosi 8 dni.
Skład: tamarynd, ostryga, cukier, sos rybny, sos sojowy, chilli.
Alergeny: mięczaki, kapsaicyna, śladowe ilości glutenu, soja. -
Konfitura z czerwonej cebuli
Autorska konfitura z czerwonej cebuli, którą na co dzień serwujemy z maślaną Bao z Krewetką w Panko.
Opakowanie zawiera 200g produktu.
Produkt pasteryzowany, ważny 2 miesiące od daty produkcji. Po otwarciu opakowania, termin ważności wynosi 8 dni.
Skład: czerwona cebula, czosnek, cukier, czerwone wino, imbir, sos sojowy, limonka, kolendra.
Alergeny: cytrusy, śladowe ilości glutenu, soja. -
Konfitura z grzybów shitake
Konfitura z grzybów shitake to nasz główny dodatek do maślanej BAO Pulled Pork Shitake.
Opakowanie zawiera 200g produktu.
Produkt pasteryzowany, ważny 2 miesiące od daty produkcji. Po otwarciu opakowania, termin ważności wynosi 8 dni.
Skład: grzyby shitake, pomidory, biała cebula, hoisin, limonka.
Alergeny: cytrusy. -
Piklowany ogórek prosto jak z klasyka
Piklowany, zielony ogórek w miskowej zalewie octowej.
Opakowanie zawiera 200g produktu po odsączeniu.
Produkt ważny 2 dni od daty podanej na opakowaniu.
Skład: zielony ogórek, ocet, sól, cukier, woda, jabłko -
Wasabi majo
Sos wasabi majo na co dzień serwujemy z maślanymi bao: Shitake Pulled Pork oraz Kura Panko.
Opakowanie zawiera 200g produktu.
Produkt ważny 5 dni od daty podanej na opakowaniu.
Skład: majonez, chrzan japoński, limonka.
Alergeny: jajo kurze, cytrusy. -
Sos słodko – pikantny
Azjatycki sos słodko-pikantny, stanowi doskonały dodatek do naszych sajgonek.
Opakowanie zawiera 200g produktu.
Produkt pasteryzowany, ważny 2 miesiące od daty produkcji. Po otwarciu opakowania, termin ważności wynosi 8 dni.
Skład: imbir, czosnek, trawa cytrynowa, ocet jabłkowy, chilli, ananas, sos sojowy, cukier, kafir.
Alergeny: cytrusy, śladowe ilości glutenu, soja i kapsaicyna. -
Sos Koreański
Koreański sos paprykowy.
Opakowanie zawiera 200g produktu.
Produkt pasteryzowany, ważny 2 miesiące od daty produkcji. Po otwarciu opakowania, termin ważności wynosi 8 dni.
Skład: pomidory, papryka czerwona, ostryga, ocet ryżowy, cukier, sos sojowy, sezam, pomarańcza.
Alergeny: mięczaki, sezam, cytrusy, śladowe ilości glutenu, soja . -
Oferta specjalna
Miskowy sos bbq
Domowy sos BBQ to świetny dodatek do miskowego Pulled Porka.
Opakowanie zawiera 200g produktu.
Produkt pasteryzowany, ważny 2 miesiące od daty produkcji. Po otwarciu opakowania, termin ważności wynosi 8 dni.
Skład: wędzone pomidory, borówka, seler, pietruszka, kolendra, pomarańcza, chilli.
Alergeny: cytrusy, kapsaicyna, soja, seler. -
Sos koktajlowy z chilli i limonką
Autorski sos koktajlowy na bazie chilli i limonki, serwowany z Klasykiem Pulled Pork - ma też swoich fanów jako sos do sajgonek.
Opakowanie zawiera 200g produktu.
Produkt ważny 5 dni od daty podanej na opakowaniu.
Skład: majonez, ostryga, chilli, limonka.
Alergeny: jaja kurze, mięczaki, cytrusy, kapsaicyna.